12. kesä, 2018

KAIKKI JUMALAN KUNNIAKSI

Toukokuu oli poikkeuksellisen aurinkoinen ja lämmin. Se oli ihanaa, varsinkin kun saimme olla Sarin kanssa silloin kolme viikkoa lomalla :). Kiitos Taivaanisälle! Hän tietää, että olemme silloin paljon luonnossa ja katselemme lintuja. Mikä sen parempaa kuin nauttia siitä lämpimässä kelissä.

Järjestikö Isä meille mieluisat säät? Vai vaikuttiko hän niin, että valitsimme loman ajankohdan toukokuulle, koska hän tiesi, että silloin on aurinkoista? Joka tapauksessa saimme olla hänen johdossaan ja iloita ihanista ilmoista ja linnuista. Myös harvinaisuuksista. ”Syöttepä siis tai juotte tai teettepä mitä tahansa, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi” 1.Kor. 10:31. Tätä haluamme toteuttaa kesälomalla, luonnossa, työpaikalla, kaikkialla. Liikuimmepa missä tahansa, kuljemme rukoillen. Siihen Jumala kutsuu minua ja sinua. Ja taas kerran huomasimme, että paljon on aihetta lapsella kiittää. Kun heittäydyt kokonaan Jumalan johdettavaksi, niin tulet huomaamaan kuinka hyvä hän on. Jumala on 100% hyvä, God is good!

Siis iloitkaa aina Herrassa, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne… Mutta mistä ja milloin sen ilon sitten saa? Et ainakaan tarvitse odottaa sitä huomiseen, koska odotus päättyi yli 2000 vuotta sitten helluntaina. Anna siis nyt tänään täyttää ja kastaa itsesi Pyhässä Hengessä ja ota vastaan kaikki se hyvä, jonka Jumala haluaa todella antaa sinulle. Pyhässä Hengessä kastaja on Jeesus Kristus!

Sovitaanpa nyt niin, että tässä Herran kasvojen edessä tunnustamme ja pyydämme anteeksi kaikkia tekemiämme virheitä Jeesuksen nimessä. Ja kiitos että saamme nyt ottaa vastaan armon, amen. Avaa nyt suusi ja ala ääneen kiittämään ja ylistämään. Tule Pyhä Henki, tule nyt minun sydämeeni ja täytä nyt ajatukseni, täytä kaikki mitä minussa on ilolla ja rakkaudella. Kiitos Jeesus, kiitos ylistys ja kunnia sinulle. Voi miten hyvältä tuntuukaan sanoa ”Kiitos Jeesus”. Jatka vain. Äläkä pelkää, jos alkaa tulla outoja sanoja huulillesi, etkä ole sitä ennen kokenut. Kielillä puhuminen on Pyhässä Hengessä rukoilua. Anna sen vain pulputa, ilolla, halleluja!

Siunausta sinulle! T. Hartsa :)

Kuvassa: Raamatullinen ja Suomessa harvinainen viiriäinen, joka on pieni kanalintu. Se rengastettiin viikonloppuna Joroisissa. ”Sitten Herra nostatti tuulen, joka toi viiriäisiä mereltä ja painoi niitä leirin ja päivänmatkan laajuudelta sen ympärille. Niitä oli maan pinnalla lähes kahden kyynärän paksuudelta. ” 4.Moos.11:31